Poslovanje Advokatske kancelarije Pavleski Law tokom trajanja vanrednog stanja

Obaveštavamo sve klijente i poslovne partnere da ćemo tokom trajanja vanrednog stanja usled pandemije virusa COVID-19 kao i uvek biti dostupni za sva pitanja i konsultacije putem telefona +381 64 5810855 i imejla office@pavleski-law.rs .

Takođe obaveštavamo klijente da su svi prethodno zakazani sastanci u prostorijama naše advokatske kancelarije u Beogradu otkazani, ali da će se održati prema dogovorenom rasporedu telefonskim putem, ili putem video poziva.

Advokatska kancelarija Pavleski Law, kao i svi drugi advokati shodno preporuci Ministarstva pravde i preporuci Advokatske komore Beograda će raditi redukovano. O tome smo više pisali u ovom tekstu .

Svakako ćemo pristupati na sva zakazana suđenja koja se mogu održati prema donetoj odluci od strane sudova, dok eventualno ne bude doneta drugačija odluka.

Work harder

Imajući u vidu činjenicu da će trenutna situacija nesumnjivo pogoditi privredu, smatramo našom dužnošću da i dalje budemo dostupni svim našim klijentima i drugim zainteresovanim licima kako bismo pomogli da se prilagode promenama koje su nastupile u njihovom poslovanju, a koje se pre svega odnose na sektor radnih odnosa i finansiranja tekućih obaveza.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti našoj advokatskoj kancelariji telefonom ili putem imejla.

Kontakt strana Advokatske kancelarije Pavleski Law.

Autor: Advokat Pavleski Aleksandar

Datum: 19.03.2020.

Scroll to Top